Ο Μητσοτάκης, ο δημαρχος Ηρακλείου και η υποψηφιότητα του γιου του με το ΠΑΣΟΚ!

Η στιχομυθία και το σχόλιο του Πρωθυπουργού

Ένα σύντομο τετ-α-τετ είχαν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, λίγο πριν την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Κρήτη, στο γραφειο του δεύτερου στη Λότζια.

Ο δήμαρχος του έθεσε τα δυο καυτά θέματα που « καίνε» την πόλη και θα απασχολήσουν και την επόμενη δημοτική αρχή, δηλαδή η διχοτόμηση που δημιουργεί στην πόλη του Ηρακλείου ο νέος ΒΟΑΚ και η αξιοποίηση του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης μετά το κλείσιμο του και το άνοιγμα του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι. Όμως τα πιο ενδιαφέροντα ήλθαν μετά λίγο πριν βγει από το γραφείο του δημάρχου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μα είναι αλήθεια ότι ο γιος σου κατεβαίνει με άλλο κόμμα υποψήφιος;» ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Βασίλη Λαμπρινό, αναφερόμενος στον Φραγκίσκο Λαμπρινό βέβαια, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. «Αλήθεια είναι» απάντησε ο Δήμαρχος και ο Πρωθυπουργός μετά από μικρή παύση, σχολίασε χαριτολογώντας: «Εντάξει, το …συγχωρώ».  

Η στιχομυθία  που διημείφθη ανάμεσα στον Δήμαρχο και στον Πρωθυπουργό δείχνει αν μη τι άλλο,  ότι ο τελευταίος ήρθε ενημερωμένος για τις πολιτικές εξελίξεις στο Ηράκλειο, και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις! 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ