Ο Μπόρις Τζόνσον και η Πέππα το γουρουνάκι

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Πέππα το γουρουνάκι

Η νέα γκάφα του Βρετανού πρωθυπουργού - Δείτε το βίντεο

Ένας πρωθυπουργός αποθέωσε την… Πέππα το Γουρουνάκι όταν έχασε τα λόγια του μαζί με τις σημειώσεις του. Πρόκειται για τον Μπόρις Τζόνσον στην πιο αμήχανη ίσως στιγμή της θητείας του.

Ξεφύσηξε και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη ο Βρετανός πρωθυπουργός, όταν μπέρδεψε τα χαρτιά του στη διάρκεια ομιλίας στο ετήσιο συνέδριο των Βρετανών βιομηχάνων για την πράσινη ενέργεια.

«Χθες πήγα, όπως όλοι πρέπει να πάμε, στο Peppa Pig World» είπε αρχικά και ρώτησε πόσοι από το ακροατήριο έχουν κάνει αυτή την επίσκεψη. «Όχι αρκετοί» σχολίασε.

«Το λάτρεψα» είπε και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αυτού του κινούμενου σχεδίου είναι ένα μέρος που του ταιριάζει, «επειδή έχει ασφαλείς δρόμους και πειθαρχία στα σχολεία».

«Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με πιστολάκι μαλλιών, ή ίσως σαν ένα πιστολάκι στιλ Πικάσο, ένα γουρουνάκι που απέρριψε το BBC, τώρα θα εξαγόταν σε 180 χώρες, με θεματικά πάρκα τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα; Και μια επιχείρηση που αξίζει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια λίρες για τη χώρα. Πιστεύω ότι είναι καθαρή ευφυΐα η Πέππα».

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ