Ο Πασπάτης στο Καστέλλι

Η επίσκεψη και η ενημέρωση επιτόπου ήταν και αφορμή για τον Γρηγόρη Πασπάτη να εκτιμήσει άλλη μια φορά και να επισημάνει την ανάγκη για εξασφάλιση μέσου σταθερής τροχιάς από και προς το Ηράκλειο, αλλά και οδικής σύνδεσης του αεροδρομίου με τη Μεσαρά

Γνωστό και δεδομένο από παλιά το ενδιαφέρον του Γρηγόρη Πασπάτη για το θέμα των υποδομών και ακόμα περισσότερο του αεροδρομίου. Δεν εξέπληξε λοιπόν η επίσκεψή του στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, όπου ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο Γιάννη Σμαραγδάκη, και διαπίστωσε κι ο ίδιος τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους τρέχει το έργο.

Πασπάτης Καστέλλι Αεροδρόμιο Καστέλλι

Έγραψε μάλιστα στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα ότι το νέο αεροδρόμιο θα έχει κεντρικό αναπτυξιακό ρόλο όχι μόνο για το Ηράκλειο, αλλά σε παγκρήτια κλίμακα. Η επίσκεψη και η ενημέρωση επιτόπου ήταν, μάλιστα, απ'ό,τι μαθαίνουμε και αφορμή για τον Γρηγόρη Πασπάτη να εκτιμήσει άλλη μια φορά και να επισημάνει την ανάγκη για εξασφάλιση μέσου σταθερής τροχιάς από και προς το Ηράκλειο, αλλά και οδικής σύνδεσης του αεροδρομίου με τη Μεσαρά. Από το στόμα σου και στων... παραπάνω τα αυτιά, Γρηγόρη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ