Οι εκλογές στον ΕΣΔΑΚ και η πρώτη συνάντηση Καλοκαιρινού - Δοξαστάκη μετά την ΠΕΔ!

Δεν φάνηκε, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, να σκιάζει τη σχέση τους η αντιπαράθεση στις εκλογές της ΠΕΔ Κρήτης

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα το πρωί η πρώτη συνάντηση των δημάρχων Ηρακλείου και Χερσονήσου (δείτε εδώ) λίγες μέρες μετά τις εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης, όπου για διαφορετικούς λόγους και από διαφορετικές αφετηρίες οι κύριοι Καλοκαιρινός και Δοξαστάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της μάχης.

Δεν φάνηκε, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, να σκιάζει τη σχέση τους αυτή η αντιπαράθεση, ωστόσο μην γελιέστε η μάχη για τον ΕΣΔΑΚ έχει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν πάντα έναν εμφύλιο: μετά τον πρωτο γύρο ακολουθεί και ο δεύτερος όπου συνήθως οι ηττημένοι επιδιώκουν τη ρεβάνς.

Θυμίζουμε πως εδώ μόνο ο Καλοκαιρινός έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του να είναι υποψήφιος πρόεδρος, το μπλοκ των δημάρχων του Ηρακλείου έξι τον αριθμό, που βρέθηκαν απέναντι του στην ΠΕΔ αναζητά ανθυποψήφιο, ωστόσο δεν έχουν όλοι την ίδια στόχευση και προσώρας δεν έχουμε ακόμα εκείνον που θα βρεθεί απέναντι στο δήμαρχο Ηρακλείου.

Ότι θα βρεθεί, θα βρεθεί, άλλωστε είναι νωπό ακόμα το αποτέλεσμα για να έχουν επουλωθεί οι πληγές και οι ηττημένοι θέλουν τη δική τους απάντηση!

Τώρα για την ιστορία να σας πω πως θα υπάρχουν τρεις κάλπες στον ΕΣΔΑΚ, μια για πρόεδρο, μια για αντιπρόεδρο και μια για την πενταμελή γραμματεία και πως κατά τα φαινόμενα οι κάλπες θα στηθούν είτε στις 6 είτε στις 7 Μαρτίου. Θα προηγηθεί το συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 2 Μαρτίου όπου κι εκεί έχει ένα ενδιαφέρον πως θα πάνε οι εκλέκτορες από την Κρήτη, αν θα πάνε ενιαία ή θα… σφαγούν κι εκεί και αφού κάποιοι αναβαπτιστούν και κάποιοι θα την…πιουν, θα έχουμε στο Ηράκλειο την τελική αναμέτρηση!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ