Οι καταγγελίες, η αλήθεια και ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Οι καταγγελίες, η αλήθεια και ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Η συγκεκριμένη γιατρός εκτός του ότι αμφισβητεί την πανδημία λέει δημόσια ότι της έχουν στείλει...παρατρεχάμενους να την απειλήσουν

Το Cretalive σταθερά και αταλάντευτα έχει πάρει θέση απέναντι σε όλους αυτούς, ψεκασμένους , συνωμοσιολόγους και λοιπούς αρνητές αυτής της πρωτόγνωρης για τα χρόνια μας κρίσης. Δεν υπέκυψε σε εύκολες αναμεταδόσεις και συνεντεύξεις fake μελετών και δήθεν συμπερασμάτων που αμφισβητούν την επιστήμη και καλλιεργούν περισσότερο τον φόβο από τον υπαρκτό κίνδυνο. Δεν θα το κάνει και τώρα. Δεν θα διαφημίσει κανένα από αυτούς. Ωστόσο, όταν το υποκείμενο της συνωμοσιολογίας είναι γιατρός τότε τα πράγματα αλλάζουν!

Και μία τέτοια περίπτωση έχει ο ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου κατά δήλωση της επιστήμονος. Που βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις (είναι στο δίκτυο και στο προφίλ της δημόσια!) στις οποίες αμφισβητεί ευθέως τα όσα συμβαίνουν, υπαινίσσεται παγκόσμια συνωμοσία, αλλά δεν σταματά εκεί! Δηλώνει- και πάλι δημόσια- ότι απειλείται από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου!

"Δεν με έχει απειλήσει ο Ιατρικός Σύλλογος άμεσα, αλλά έχει στείλει παρατρεχάμενους να με απειλήσουν" λέει δημόσια η γιατρός! Αλήθεια τα γνωρίζει αυτά ο ΙΣΗ; Και τι απαντούν; Τα αφήνουν να τα διαβάζουν και να τα βλέπουν χιλιάδες στο δίκτυο; (ήδη το συγκεκριμένο βίντεο έχει 135 χιλιάδες προβολές...)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ