Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και το δίκιο του ΚΤΕΛ!

Τα ταξί, τα λεωφορεία και η ανάπλαση

Γράφαμε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επανεξετάζονται στη Λότζια μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης στο κέντρο και την επιθυμία του αστικού ΚΤΕΛ να επιστρέψει η διαμπερής κίνηση στο σταυρό της πόλης.

« Δεν είναι έτσι κι αυτό που γράφεις είναι η μισή αλήθεια» μου διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης, θεωρώντας πως έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όχι για να ζητήσει τη διέλευση των οχημάτων αλλά για να μην επιτρέψει να μπαίνουν κάποια σε αυτό και κάποια άλλα όχι!

Θεωρεί δηλαδή ο πολύπειρος στα κυκλοφοριακά πράγματα, παράγοντας ότι με τη μικρή παράταση των μέτρων και κάποιους αστερίσκους θα εισέρχονταν τα ταξί στο κέντρο της πόλης με το πρόσχημα της προσωρινής στάθμευσης αλλά και στάσης σε πιάτσα στο Μεϊντάνι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για όλους τους υπόλοιπους.

Ή όλοι ή κανείς είναι η αποστροφή Βουλγαράκη που μέμφεται πάντως τον Δήμο Ηρακλείου πως, ενώ εδώ και 4 χρόνια, ήξερε πως κάποια στιγμή θα ολοκληρωθούν τα έργα στο κέντρο και δεν φρόντισε να έχει έτοιμη τη μελέτη για το πως θα γίνεται η κυκλοφορία μετά την ανάπλαση!

 

Διαβάστε επίσης:

Θέλουν να ξαναγυρίσει το Ηράκλειο, κυκλοφοριακά, όπως ήταν πριν την ανάπλαση!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ