Όλες οι ευχές μας με τον Γιώργο Βιτώρο

Όλες οι ευχές μας με τον Γιώργο Βιτώρο

Η περιπέτεια της υγείας του να έχει αίσιο τέλος

Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην δήμαρχος Τεμένους, κ. Γιώργος Βιτώρος, δίνει την Τρίτη το πρωί μία μεγάλη μάχη. Όπως γνωστοποίησε η κόρη του, Άρτεμις, ο κ. Βιτώρος έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και χειρουργείται στην καρδιά την Τρίτη το πρωί από την ομάδα του κ. Λαζόπουλου.

Η προσφορά αγνώστων να προσφέρουν αίμα είναι συγκινητική, όπως λέει η ίδια.

Σε ανάρτησή της, αναφέρει

"Ο πατέρας μου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο κ χειρουργείται στην καρδιά, αύριο το πρωί από την ομάδα του κου Λαζόπουλου. 

Είναι συγκινητική η τεράστια προθυμία άγνωστων να προσφέρουν αίμα αλλά κ οι προσευχές κ τα τάματα που κάνουν, ώστε σ' αυτή τη δύσκολη μάχη να βγει νικητής. 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στέκεστε στο πλευρό μας κ ενδιαφέρεστε για τον Άνθρωπο μας! Είναι μικρό κ λίγο το "ευχαριστώ"...

Μια θερμή παράκληση μόνο. Όσοι προθυμοποιηθήκατε να δώσετε αίμα (παρόλο που σαν αιμοδότρια η ίδια αλλά κ από συγγενείς κ στενούς φίλους, καλύψαμε τις ανάγκες για αίμα από την πρώτη στιγμή) κ "μελετήσατε" τον πατέρα μου, σας παρακαλούμε, δώστε το κ ας μην το πάρει εκείνος. Ας μείνει στην Τράπεζα, σίγουρα θα βρεθεί συνάνθρωπος μας να το χρειαστεί! Είναι αυτό που ζητάει κ ο ίδιος.

Ο ασθενής είναι αισιόδοξος με πολύ καλή κ ακμαία διάθεση, έχει πάει σε όλους τους περιφερειακούς θαλάμους κ λέει ανέκδοτα κ μαντινάδες στους ασθενείς (που παθαίνουν ένα σοκ βλέποντας τον μπροστά τους), τα πήρε όμως ελαφρώς γιατί ζήτησε έναν ελληνικό καφέ κ δεν τον άφησαν να πιει...

Να βγει κ να πάει σπίτι μας κ θα του κάνω 10 ελληνικούς καφέδες κάθε μέρα!
Να είστε όλοι καλά!"

Όλη η Κρήτη, και η ομάδα του Cretalive, εύχεται η περιπέτεια της υγείας του να έχει αίσιο τέλος και να τον έχουμε ξανά κοντά μας.

κόρη Βιτώρου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ