Οργή Έλενας Ακρίτα για άρθρο Λακόπουλου για τον Κασσελάκη

"Θα πρέπει να τον επιστρέψουν στο κατάστημα"

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Έλενα Ακρίτα για μία φράση που χρησιμοποίησε ο αρθρογράφος, Νίκος Λακόπουλος για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Σε κείμενό του στο anoixtoparathyro.gr,, το σάιτ του αδερφού του και γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, με τίτλο "To μετέωρο βήμα του Στέφανου Κασσελάκη: πρόεδρος σε ένα κόμμα που δεν ελέγχει", ο αρθρογράφος αναφέρεται στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο "θα επικυρώσει την εκλογή" του νέου προέδρου "ή θα τον αποβάλλει ως ξένο σώμα".

"Θα είναι σε μια τέτοια περίπτωση πρόεδρος ενός κόμματος που δεν ελέγχει κι αν δεν εμφανίσει στις ευρωεκλογές σαφή άνοδο του κόμματος και στοιχεία πως μπορεί "να νικήσει τον Μητσοτάκη", όσοι τον έφεραν ως μια χαρισματική πολιτική κούκλα θα πρέπει να τον επιστρέψουν στο κατάστημα" καταλήγει αιχμηρά το κείμενο του Νίκου Λακόπουλου.

Η συγκεκριμένη φράση με την επιστροφή στο κατάστημα είναι αυτή που εξόργισε την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, με ανάρτησή της, σημείωσε ότι έχει χαθεί το μέτρο.

"Δεν ξέρω ποιος είναι ο αρθρογράφος Νίκος Λακόπουλος κι αν έχει σχέση με τον Γιώργο Λακόπουλο. Ξέρω όμως ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο. Θα "επιστρέψουν στο κατάστημα" τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο του κόμματος; Σοβαρά; Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν διακτινιστουμε όλοι στον ίδιο πλανήτη" έγραψε χαρακτηριστικά.

"Εντιτ. Την ίδια ώρα ο Κασσελάκης στη Νέα Ιωνία Βόλου φτυαρίζει λάσπες μαζί με πολίτες" κατέληγε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Πηγή: thetoc.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ