«Όσο και αν έχανε τη ζωή της, έδινε ζωή στην παράταξη»

«Όσο και αν έχανε τη ζωή της, έδινε ζωή στην παράταξη»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τσούνης σε εκδήλωση για τη Φώφη Γεννηματά

Τη Φώφη Γεννηματά τίμησε η οργάνωση του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθήνας, εκεί που η αείμνηστη γράφτηκε για πρώτη φορά μέλος.

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος που είμαι εδώ στην οργάνωση που γράφτηκε μέλος η Φώφη, η οποία την τιμά» είπε στην ομιλία που ο Ανδρέας Τσούνης. Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, μάλιστα, συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Διπλή μάχη έδινε η Φώφη: μια για την παράταξη και μια για τη ζωη της. Και οσο και αν η έχανε τη ζωή της, έδινε ζωή στην παράταξη. Και αυτό σήμερα το αναγνωρίζει ολη η ελληνική κοινωνία. Θα μας κοιτάει από ψηλά και θα χαμογελάει, αλλά θα μας ζητάει να είμαστε σε εγρήγορση. Και αν ο Γεώργιος Γεννηματάς έλεγε δουλειά δουλειά δουλειά, η Φώφη θα λέει ενότητα ενότητα ενότητα».

Παύλος Χρηστίδης: Η Φώφη αγκάλιασε τη νέα γενιά

Τα δικά του μηνύματα έστειλε και ο Παύλος Χρηστίδης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου και εκ των στενότερων συνεργατών της, ενώ τον λόγο έλαβε και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Η Φώφη Γεννηματά άνοιξε την αγκαλιά της σε όλους, στήριξε τη νέα γενιά και οριοθέτησε την αυτονομία της Παράταξης», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χρηστίδης.

«Την αδίκησαν, την αμφισβήτησαν αλλά με το χαμόγελο της νίκησε, βάζοντας την παρακαταθήκη για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Και όσοι είμαστε εδώ σεβόμαστε μια παρακαταθήκη που αποτελεί την πυξίδα της Παράταξης, πολιτικά, ιδεολογικά, αξιακά».

IMG ebca97be488035f7c4d05fa161399f53 V

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ