Πάει μπάλα η Κρήτη… πεσμένη η Σαντορίνη!

Ο τουρισμός, φέτος, πάει ακόμα καλύτερα και από τις προβλέψεις!

Πάντα μια συζήτηση έστω και στα… πεταχτά με τον ξενοδόχο Ανδρέα Μεταξά έχει το ενδιαφέρον της, για το πως πάει η τουριστική χρονιά κι αν είναι ευχαριστημένοι οι ξενοδόχοι! Τον συναντήσαμε στο κέντρο του Ηρακλείου και η ερώτηση ήταν εύλογη: πως πάνε τα πράγματα; Παρά πολύ καλά για την Κρήτη μας εξήγησε ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας που είπε πως πάει ακόμα καλύτερα και από τις προβλέψεις!

Η Κρήτη είναι φέτος μακράν ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα μας εξήγησε για να προσθέσει πως σε συνδυασμό με το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη δημιουργία νέων μονάδων φέρνει ευοίωνες προοπτικές για τον κρητικό τουρισμό. Κι επειδή ο Κρητικός ξενοδόχος δραστηριοποιείται και στη Σαντορίνη τον ρωτήσαμε πως πάνε τα πράγματα εκεί για να μας αποκαλύψει πως δεν είναι μια καλή χρονιά όπως και για τη Μύκονο κάτι που πράγματι προβληματίζει.

Πως το εξηγεί τον ρωτήσαμε για να πάρουμε μια μάλλον απρόσμενη απάντηση: Ξέρεις όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους, με τα πάνω τους και τα κάτω τους και στους δυο δημοφιλείς προορισμούς είναι μέρες κάτω κύκλου θυμίζοντας μας πως γίνεται ότι και στη συλλογή ελαιοκάρπου στα λιόφυτα. Μια χρονιά έχουν βεντέμα και μια δεν είναι καλή… ως την επόμενη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ