Πανηγυρική επανεκλογή για Καρακούδη και Ζερβάκη

Χαίρουν της εκτίμησης των συναδέλφων τους

Επανεξελέγησαν με πανηγυρικό τρόπο στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης και ο διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, οι οποίοι για μία ακόμη φορά κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση σε ψήφους, αντίστοιχα, για τη νέα διοίκηση της Ένωσης.

Οι δύο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης, στήριξης και αναγνώρισης από τους συναδέλφους τους καθώς ο Στέλιος Καρακούδης έλαβε 247 ψήφους και ο Πέτρος Ζερβάκης 201.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι σε ότι αφορά την εκλογή τους στην Ομοσπονδία, η αποδοχή από τους συναδέλφους τους ήταν σχεδόν καθολική αφού με βάση τις ψήφους που έλαβαν σε όλη την Κρήτη, άγγιξε το 86%. 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους μου που για τέταρτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση με κατέταξαν στην 1η θέση για το Διοικητικό Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης καθώς και στην 1η θέση για τους αντιπροσώπους του σωματείου μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Στέλιος Καρακούδης.

 

 

Τόσο αυτοί όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια και τον αγώνα τους σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την αστυνομία αλλά για και την κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ