Πένθος για το Μανώλη Μπελαδάκη

Newsroom
Newsroom

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του - Αύριο στις 17:00 στον Ευαγγελισμό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, η κηδεία

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν.Ηρακλείου Μ.Μπελαδάκης και η οικογένειά του, για το χαμό του πατέρα του. Συγκινητική η ανάρτηση της εγγονής του εκλιπόντος, κόρης του Μ.Μπελαδάκη, Νίκης για τον παππού της, τα παιδικά της χρόνια στο πλάι του, αλλά και όσα ... δεν πρόλαβαν να κάνουν μαζί.

Τη θλίψη της για το χαμό του "δεύτερου πατέρα της", όπως τον χαρακτηρίζει, εκφράζει σε ανάρτησή της η σύζυγος του Μ.Μπελαδάκη, Ελένη Μαράκη.

Ψήφισμα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου << Νίκος Καζαντζάκης >> συνεδρίασε έκτακτα σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου Μανώλη Μπελαδάκη , ιδρυτικού μέλους και για χρόνια Προέδρου του Συλλόγου μας, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: Να εκφράσει τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντα. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην νεκρώσιμη ακολουθία. Να δώσει ένα ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς αντί στεφάνου. Να στείλει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο στις 17:00 στον Ευαγγελισμό του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ