Το περσινό... γκολάκι στον δάκο και η συνεργασία των ομάδων

Το περσινό... γκολάκι στον δάκο και η συνεργασία των ομάδων

Πέρυσι το εγχείρημα έφερε εξαιρετικό αποτέλεσμα με το παρθένο λάδι που παρήχθη...

Ξεκίνησε η δακοκτονία και όλοι περιμένουν να είναι το ίδιο πετυχημένη με την περσινή χρονιά που ήταν μια από τις καλύτερες σε ποιότητα για το κρητικό ελαιόλαδο αφού σχεδόν το 95% ήταν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το όπλο μας άλλωστε απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό είναι η ποιότητα και μόνο η  ποιότητα αφού οι ποσότητες που βγάζουμε δεν μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες ελαιοπαραγωγικές χώρες.

Η περσινή χρονιά πέτυχε γιατί επιτέλους έγινε ποιο συντονισμένα και μεθοδικά και μάλιστα έγιναν συνεργασίες με δήμους φορείς και ενώσεις που ο καθένας βοήθησε από την μεριά του στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Από την πλευρά της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου δηλώνει παρούσα παρέχοντας στην περιφέρεια πέντε γεωπόνους για να βοηθήσουν και αυτοί με την σειρά τους το δύσκολο έργο της δακοκτονίας και από ότι μαθαίνουμε βοήθεια θα έρθει και από άλλους φορείς.

Το συμπέρασμα ένα και μοναδικό : Όταν συνεργαστούμε και συνεννοηθούμε μεταξύ μας μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μιας και κανείς μας δεν τα ξέρει όλα και σίγουρα όσο ποιο δυνατή η ομάδα τόσο και ποιο καλό το τελικό σκορ.

Και μιας και μιλάμε με ποδοσφαιρικούς όρους αν πέρυσι το σκορ ήταν Δάκος- Κρήτη 0-1 ελπίζουμε και φέτος να επαναληφθεί το ίδιο και να μην έχουμε καμμιά ανατροπή στο ‘90 με ολέθριες συνέπειες για το προϊόν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ