Πιο... σφιχτός ο κλοιός της Αστυνομίας από σήμερα!

Πιο... σφιχτός ο κλοιός της Αστυνομίας από σήμερα!

Η Κρήτη πειθαρχεί σε γενικές γραμμές, παρότι είμαστε στις πρωταθλήτριες περιοχές αναφορικά με τα πρόστιμα.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε, σε αυτό το κλίμα των περιοριστικών μέτρων που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και το... ταμείο της Αστυνομίας είναι πως η Κρήτη πειθαρχεί σε γενικές γραμμές, παρότι είμαστε στις πρωταθλήτριες περιοχές αναφορικά με τα πρόστιμα.

Σε σταθερό πια πλαίσιο, οι αστυνομικές δυνάμεις του Ηρακλείου κόβουν 50 παραβάσεις το 24ωρο και είναι αξιοσημείωτο πως βρίσκεται πιο ψηλά σε αυτήν τη λίστα των προστίμων ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη!

Πάντως τα μέτρα εντείνονται από σήμερα, οι αστυνομικοί θα συνεχίζουν να... αλωνίζουν περιοχές, πλατείες αλλά και σημεία που υπό φυσιολογικές συνθήκες αποτελούσαν πόλους συνάθροισης, ακόμα πιο έντονα από την περασμένη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να εμπεδωθεί το αίσθημα πως δεν ξεπορτίζουμε παρά μόνο για τα απαραίτητα!

Γι’ αυτό μένουμε σπίτι ή αν βγούμε απαραιτήτως κρατάμε χαρτιά ή έχουμε στείλει sms και βέβαια την ταυτότητα μας, διότι το πρόστιμο... τσούζει!

Κι όλα αυτά από πλευράς ΕΛΑΣ με ορίζοντα το Πάσχα. Παρά το γεγονός ότι ακόμα τα περιοριστικά μέτρα δεν φτάνουν ως εκείνο το διάστημα, εικάζουμε όλοι πως δύσκολα θα είναι σε διαφορετικό πλαίσιο!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ