Ποιοι είναι με ποιους, οι Κρητικοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Αναμονή έως ότου ... εκφραστούν ο Παύλος Πολάκης και ο Χάρης Μαμουλάκης - Απών ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στο συνέδριο μπορεί να μην πήγαμε, όπως και πολλοί άλλοι Κρητικοί που απογοητευμένοι από το κλίμα που διαμορφώθηκε αποφάσισαν να μην κάνουν το ταξίδι ως το γυμναστήριο του Ταε- κβο- ντο ωστόσο τις πληροφορίες μου τις άντλησα!

Μαθαίνω, λοιπόν, πως το κλίμα του συνεδρίου είναι αναφανδόν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και πολύ κακό - πιο κακό δεν γίνεται για τον Αλέξη Τσίπρα! Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι για την εκλογή και τη διαδικασία, αλλά αν δεν λέει το κλίμα ενός συνεδρίου, τότε ποιο ακριβώς λέει;

Για τους Κρητικούς του συνεδρίου να σας πω, επειδή τα βλέμματα είναι λογικό να στρέφονται στον Παύλο Πολάκη, δείχνει να κρατά μια ουδετερότητα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό… ας περιμένουμε να δούμε αν θα εκφραστεί ή αν περιμένει κι εκείνος να δει που πάει το κλίμα!

Στους μη εκφρασμένους πάντως είναι και ο Χάρης Μαμουλάκης ενώ - όπως μου μεταφέρθηκε - σχολιάστηκε εντόνως η απουσία και συνέδρων που είναι του κλίματος του Χάρη!

Ανοικτά υπέρ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και οι δυο γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο Δημήτρης Κλαράκης και Θοδωρής Δουλουμπέκης, όπως βέβαια και ο Ρεθυμνιώτης βουλευτής Επικρατείας Βαγγέλης Αποστολάκης.

Απών από το συνέδριο και ο Σωκράτης Βαρδάκης που σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, κλίνει προς Κασσελάκη ενώ ένα βαρόμετρο - αν και όχι Κρητικός - είναι ο Νίκος Παππάς που είναι κι αυτός με τον πρόεδρο Στέφανο, με σπόντες κατά του άλλοτε αδελφικού του φίλου Αλέξη Τσίπρα.

 

Δείτε επίσης:

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ στις 10 Μαρτίου: Αποδοκιμάστηκε η Γεροβασίλη - Κασσελάκης: "Θα είμαι εδώ ανεξαρτήτως αποτελέσματος"

Πάει σε εκλογές ο Κασσελάκης: «Η ζημιά έγινε και δεν φταίω εγώ»

Σβίγκου: "Δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν η παρέμβαση Τσίπρα"

Παππάς: Η Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Κασσελάκη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ