Πολάκης: στημένο το επεισόδιο με Σκουρλέτη

Πολάκης: στημένο το επεισόδιο με Σκουρλέτη

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού.

Στημένο χαρακτηρίζει  το επεισόδιο στη λήξη του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη, ο Παύλος Πολάκης.

Σε σχετική ανάρτηση, ο ίδιος αναφέρει "κάποιοι μάλλον δεν έβγαλαν τα συμπεράσματα τους από το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης του συνεδρίου!
Θέλησαν, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν,να δώσουν τροφή σε όλα τα ΠΕΤΣΟταισμενα ΜΜΕ  της διαπλοκής για να «κοντύνουν» την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλεξη Τσίπρα!
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,εκτός από την «δημοσιότητα» που θα τους εξασφαλίσουν τα ΠΕΤΣΟταισμενα!
Μετά το σημερινό «στήσιμο»,από μενα «ΑΝΟΧΗ» και «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ» τέλος!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε σήμερα ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για την κυβέρνηση του την επόμενη φορά και στις 15 ΜΑΪ́ΟΥ θα εκλέξει ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ αλλά και τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ που θα παλέψουν πραγματικά να ΡΙΞΟΥΝ  ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ και να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!
Θα προχωρήσουμε ενωμένοι με αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ και τη δύναμη των μελων μας και του λαου!

 

Το επεισόδιο

Με ένταση και αποχώρηση της «Ομπρέλας», έκλεισε τις εργασίες του το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο ο τρόπος εγγραφής των νέων μελών, με την «Ομπρέλα» να καταθέτει τροπολογία της τελευταίας στιγμής, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η πρόταση για αλλαγή του καταστατικού που δίνει τη δυνατότητα στις οργανώσεις να μπορούν να εγγράφονται μέλη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας i-syriza δίχως να απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία και η έγκρισή τους από τις τοπικές οργανώσεις και την ευθύνη για τυχόν ενστάσεις να έχει η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ομπρέλα ζήτησε να διεξαχθεί ψηφοφορία για τη συγκεκριμένη τροπολογία, αλλά το προεδρείο μετά από δύο ψηφοφορίες δια ανατάσεως της χειρός που δεν κατέληξαν σε σαφές αποτέλεσμα, ζήτησε, καθώς πολλοί σύνεδροι από την επαρχία είχαν ήδη αποχωρήσει, αυτή να γίνει στις 15 Μαΐου, όταν, δηλαδή, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής από την βάση.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Π. Σκουρλέτη, ο οποίος, μάλιστα, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλο, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ομπρέλας από τη δεύτερη ψηφοφορία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ