"Πονοκέφαλος" οι νέοι που δεν πτοούνται από ωράρια

"Πονοκέφαλος" οι νέοι που δεν πτοούνται από ωράρια

Η εφαρμογή των νέων μέτρων σε εστίαση και διασκέδαση δημιουργεί πολλά ζητήματα!

Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγαν στη χθεσινοβραδινή τήρηση των μέτρων, επαγγελματίες αλλά και πελάτες στην Κρήτη (Δείτε ΕΔΩ), αλλά υπάρχουν και οι προβληματισμοί κυρίως στις τουριστικές περιοχές!

Τι γίνεται για παράδειγμα στη Χερσόνησο; Πως... μαντρώνεις αυτά τα άγρια νιάτα που έχουν έλθει από Βρετανία και Ολλανδία; Χτες για παράδειγμα είχαν αγοράσει μπύρες και ποτά και ξαμοληθήκαν στην παραλία κατά εκατοντάδες; Δεν είναι συνωστισμός αυτός; Πως το αντιμετωπίζεις ή απλά κάνεις σαν να μην το βλέπεις;
Βγάζεις μια διμοιρία και τους παίρνει στο κατόπι ; Δεν γίνονται αυτά, όπως και η εφαρμογή των μέτρων δημιουργεί πολλά ζητήματα!
Όπως στα Μάλια για παράδειγμα, που χρόνια τώρα το βράδυ ξεκινά στις 12! Τουτέστιν... άντε γεια και του χρόνου για την περιοχή που πάει σε βίαιο τέλος της τουριστικής χρονιάς, με μπαράζ ακυρώσεων και φυγής των τουριστών!

Δεν είναι βέβαια μόνο οι ξένοι επισκέπτες. Στην φωτογραφία από το vimakritis.gr,  βλέπετε τι έγινε στην παραλιακή του Ρεθύμνου, μόλις έκλεισαν μπαρ και καφετέριες. 
Αλλά και στο Ηράκλειο, όπως επισημαίνουν πολίτες στο cretalive κανένας δεν μπόρεσε να "συγκρατήσει" όλο αυτό τον κόσμο που πήγε στον Καράβολα, στο Ξενία και στο πάρκο Θεοτοκόπουλου και έκανε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα!


Ίσως πάντως θα έπρεπε για κάποιες τουριστικές κατεξοχήν περιοχές να υπάρξει μια μέριμνα και μια μικρή εξαίρεση διότι υπάρχει το παράδοξο και τουρίστες να δέχεσαι και να καλείς, αλλά να μην μπορείς να τους διαχειριστείς και κατ' ουσίαν να τους διώχνεις !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ