Πόνος καρδιάς για τους ανθρώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά ...συνεχίζουν!

Πόνος καρδιάς για τους ανθρώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά ...συνεχίζουν!

Ένα συγκινητικό post "ανέβασε" ο διευθυντής του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γιώργος Χαλεπάκης, για τις δύσκολες ημέρες του κορωνοϊού. Στην ανάρτησή του ο κ.Χαλεπάκης αναφέρεται στα ανάμεικτα συναισθήματα των ανθρώπων του ΚΤΕΛ στη θέα των έρημων σταθμών, στον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά αλλά και την απόφαση να μη σταματήσουν τα δροολόγια.

Η ανάρτηση του Γ.Χαλεπάκη

Είναι αλήθεια ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ νιώθουμε ένα κόμπο στο λαιμό και πολλά παράξενα συναισθήματα βλέποντας τους σταθμούς μας που πριν λίγο καιρό ήταν γεμάτοι από επιβάτες όλων των ηλικιών ,μαθητές ,εργαζόμενους ,ταξιδευτές ένα πολύχρωμο και ζωηρό σύνολο ,σήμερα να είναι κενοί.....όμως ούτε στιγμή δεν σταματήσαμε να πραγματοποιούμε δρομολόγια ,για τον εργαζόμενο που πρέπει να Πάει στην δουλειά του ,για τον Παππού και την γιαγιά που πρέπει να πάει στο νοσοκομείο ,για κάθε συνανθρωπό μας που έχει ανάγκη και πρέπει να μετακινηθεί η να στείλει κάποιο δέμα στα παιδιά η τους γονείς του.....

πολύ πριν η πανδημία εγκατασταθεί τηρούσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις εντολές των ειδικών και συνεχίζουμε....επιτελώντας το κοινωνικό μας έργο....ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή... συνεχίζουμε ......γρήγορα το πολύχρωμο και πολύβουο ποτάμι θα γεμίσει τους σταθμούς ....θα γυρίσει η ΖΩΗ!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ