Σε νέα στέγη συνεχίζει το έργο της η Αποστολή Αγάπης 

Σε χώρο που παραχωρήθηκε άμεσα και αφιλοκερδώς από την Χαλκιαδάκης Α.Ε

Η «Αποστολή Αγάπης» είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς εθελοντικές ομάδες στο Ηράκλειο παράγοντας συνεχώς ανιδιοτελές έργο προσφοράς και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την περίοδο αυτή, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, με τον αυξημένο φόρτο εργασίας των εθελοντών, οι ιθύνοντες της «Αποστολής Αγάπης» έπρεπε να αδειάσουν τον χώρο που χρησιμοποιούσαν για τη φύλαξη του μεγάλου όγκου των ειδών που διατηρούν στην αποθήκη τους. Μπροστά στο αδιέξοδο, όπως επισήμανε μιλώντας στο Cretalive η «ψυχή» της «Αποστολής» η κ. Ροδάνθη Διαλυνά, έγινε μια ανάρτηση στο facebook της Ομάδας.

Και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η λύση βρέθηκε μέσω της εταιρείας «Χαλκιαδάκης Α.Ε» που συνδράμει πολύ συχνά με τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης την «Αποστολή Αγάπης». Στελέχη της εταιρίας ήρθαν σε επαφή με την κ. Διαλυνά, δηλώνοντας την πρόθεση των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης να συνδράμουν με την παραχώρηση κατάλληλου κτιρίου ώστε να στεγαστούν τα γραφεία και η αποθήκη της εθελοντικής ομάδας.

Αποστολή Αγάπης Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

 

Δείτε παρακάτω την ευχαριστήρια ανάρτηση της «Αποστολής Αγάπης»:

 

Έτσι, η «Αποστολή Αγάπης» στεγάζεται προσωρινά και μέχρις ότου βρεθεί οριστική λύση στο στεγαστικό της ζήτημα σε αποθήκη και γραφεία των Σούπερ Μάρκετ επί της Λ. Παπανδρέου &, Κάσσου γωνία (πρώην Ακαδημίας). Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της εθελοντικής ομάδας είναι:

Δευτέρα & Παρασκευή 9:30-12:30

Τετάρτη 18:00-20:30

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ