Το σχόλιο για τον Τσακαλώτο και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου!

Το σχόλιο για τον Τσακαλώτο και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου!

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κρήτη

Απάντηση στο σχόλιο μας για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο (Δείτε ΕΔΩ), απέστειλε η νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος στο Ηράκλειο. 

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ - συνεχίζοντας είναι αλήθεια να κάνει δίκη προθέσεων σε ένα σχόλιο μας που προήλθε από στελέχη του κόμματος (εκτός κι αν πιστεύουν πως όλα όσα γράψαμε τα επινοήσαμε μόνοι μας) που έδωσαν το παρών και υπήρξαν αυτήκοες μάρτυρες του κλίματος που υπήρξε στις συναντήσεις, κάνει λόγο για δήθεν πληροφορίες και κατασκευασμένες διαρροές που δεν εξυπηρετούν το σχέδιο του κόμματος και τον τρόπο που εκείνο προχωρά στο συνέδριο για το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Μακριά από μας τέτοιου είδους λογικές - εμείς μεταφέρουμε το ρεπορτάζ και όσα στελέχη του κόμματος μας μετέφεραν.
Εάν τώρα οι διαρροές είναι κατασκευασμένες, ε τότε ας ψαχτούν μεταξύ τους και να ανακαλύψουν εκείνους που δεν θέλουν το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το τοπικό κομματικό όργανο το εννοεί!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Βλέποντας με έκπληξη διάφορες δήθεν διαρροές και δημοσιεύματα σχετικά με την επίσκεψη του συντρόφου Ευκλείδη Τσακαλώτου απορούμε με τη σκοπιμότητα τους.

Η επίσκεψη και η ανοιχτή εκδήλωση στο Ηράκλειο ήταν εξαιρετικά επιτυχής, με πλήθος κόσμου, καθώς ο σύντροφος Ευκλείδης, είναι ένα πρόσωπο επιτυχημένο κατά την Υπουργική του θητεία, δημοφιλές, αγαπητό και με ιδιαίτερο, μεστό και καυστικό πολιτικό λόγο.

Η πορεία μας προς το συνέδριο, οι πολιτικές ζυμώσεις και ο εσωκομματικός διάλογος δεν θα στοχοποιηθούν, δεν θα διαστρεβλωθούν ούτε θα στιγματιστούν. Ο πολιτικός μας πλούτος είναι η διαφορετικότητα και η σύνθεση των απόψεων και για το λόγο αυτό τέτοια δημοσιεύματα δεν μας αγγίζουν.

Διαψεύδουμε τις δήθεν πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις εσωκομματικές συσκέψεις μας, το κλίμα που επικράτησε και το περιεχόμενο τους. Ενωμένοι με κοινό πολιτικό σχέδιο με δημοκρατικό και συλλογικό τρόπο προχωράμε προς το συνέδριο μας για το μετασχηματισμό του κόμματος μας. 

Τέτοιες κατασκευασμένες διαρροές, μόνο το πολιτικό μας σχέδιο και το καλό του κόμματος δεν εξυπηρετούν".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ