Στην μάχη των περιφερειακών εκλογών και ο Γ. Καρτσάκης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

Μια ακόμα υποψηφιότητα από το χώρο της ΕΛ.ΑΣ. για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Καρτσάκης, πρώην πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης, με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη. 

Στη δήλωσή του ο κ. Καρτσάκης αναφέρει:

"Φίλες και Φίλοι!  Στα επόμενα βήματα για την Κρήτη θα είμαι παρών.
Συστρατεύομαι με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ώστε αυτά τα βήματα να είναι σκαλοπάτια προς τη διαρκή Ανάπτυξη "για την Κρήτη μας".

Ανήκω στη νέα γενιά πολιτών, προέρχομαι από την "καρδιά" της κοινωνιας, μεγάλωσα με τις αξιες και το καθαρό βλέμμα της γνήσιας Κρήτης της υπαιθρου. Γεννήθηκα στη Βιάννο, με καταγωγή  απο τον Σκινια Μονοφατσίου  και το Τυμπακι Μεσσαράς  και μεγάλωσα στο Ηράκλειο.

Ως νέος εργαζόμενος και σκεπτόμενος πολίτης, βιώνω τις δυσκολίες και τα προβλήματα όπως όλοι μας κι αυτό ήταν εξαρχής το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με το δημόσιο βιο.

Έχω εκπροσωπήσει επί σειρά ετών τους συναδέλφους μου αστυνομικούς, ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Λασιθίου, ασχολήθηκα ως αιρετός με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Αγίου Νικολάου ενώ διετέλεσα ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και πολιτικής σχεδίασης έκτακτων αναγκών .

Συνεχίζω τη δράση μου στα κοινά, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου από όλο το νόμο Ηρακλείου και μαζί να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά και να προκρίνουμε  τις λύσεις.
Μαζί μπορούμε ... ακόμη περισσότερα!

Καρτσάκης Χ. Γεώργιος 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου" 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ