"Στο καλό και να μας γράφεις" - Το αιχμηρό σχόλιο Κεγκέρογλου για την παραίτηση Διδασκάλου

Με "φόντο" την υπόθεση της Παπούρας

Με αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργου Διδασκάλου.

 

 

Ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρεται ιδιαίτερα στην υπόθεση του μινωικού μνημείου της Παπούρας, καταλογίζοντας στον πρώην γενικό γραμματέα καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία που οδήγησε στην απόφαση του ΚΑΣ για την εγκατάσταση συστημάτων αεροναυτιλίας του νέου αεροδρομίου Καστελίου κοντά στον αρχαιολογικό χώρο.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι κατά τη συνεδρίαση του ΚΑΣ δεν δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα και τα τεκμήρια της τοπικής πλευράς, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και λανθασμένους χειρισμούς στην εξέταση του θέματος.

 

Image
κεγκέρογλου-παραίτηση-διδασκάλου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση