Στο "πόδι" η τοπική κοινωνία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Στο "πόδι" η τοπική κοινωνία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Το κρούσμα στο Γυμνάσιο Βενεράτου έχει σκορπίσει ανησυχία σε όλη την περιοχή και οι κάτοικοι ζητούν από τον ΕΟΔΥ να τους επισκεφτεί

Ολόκληρο το Βενεράτο στο Ηράκλειο φοβάται μήπως ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει την πόρτα της περιοχής. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια έντονη ανησυχία των γονέων του Γυμνασίου Βενεράτου με την ανακοίνωση κρουσμάτων που έχουν προκύψει.

Δυστυχώς τα κρούσματα αυτά δεν περιορίζονται στο χώρο μόνο του σχολείου αλλά σε όλη τη Δημοτική Ενότητα.

Ο Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων του Γυμνασίου Βενεράτου ενημερώνοντας όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τη Δημοτική Σύμβουλο της περιοχής κάνει έκκληση να καλεστεί ο ΕΟΔΥ στο Βενεράτο.

Ο σύλλογος αναφέρει πως "μας άκουσαν και έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες.
Για άλλη μια φορά όμως το σύστημα λέει ΟΧΙ. Η απάντηση είναι αρνητική διότι δεν υπάρχουν λέει αρκετά κρούσματα οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ; πότε δηλαδή θα έρθετε εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ;. Όταν θα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να βγούμε καθόλου από το σπίτι μας; Γιατί δεν ακούτε την ανησυχία της κοινής γνώμης μιας περιφερειακής ενότητας; Κάνατε τόσα τεστ στο κέντρο του Δήμου Ηρακλείου στις 24/2/2021. Για προληπτικούς λόγους. Τόσο δύσκολο είναι να βγείτε και στην περιφέρεια για προληπτικούς λόγους;

Και ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ Για το λόγο αυτό σκεφτείτε τουλάχιστον να διενεργηθούν δωρεάν rapid test σε όλη τη σχολική μας κοινότητα. Για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών μας".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ