Συνάντηση Πέτσα, Αρναουτάκη, Σημανδηράκη για τοπικά θέματα στα Χανιά

Τι δήλωσε ο Αν.Υπουργός για το σπίτι του Μίκη στο Γαλατά και για εντάξεις έργων Δήμων των Χανίων με πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης.

Τοπικά και άλλα θεσμικά θέματα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε συνάντηση τους ο Αν.Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των τριών ανδρών.

Πέτσας Χανιά

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης στους Ελευθέριο και Σοφοκλή Βενιζέλο την Κυριακή στο Ακρωτήρι Χανίων.

Στην ίδια συνάντηση,  με ...πράσινο φως του Δημάρχου Χανίων προσήλθε  αντιπροσωπεία στελεχών της ΔΕΥΑ και επέδωσε ψήφισμα στον κ.Πέτσα και στον κ. Αρναουτάκη για θέματα που απασχολούν τον  κλάδο τους Πανελλαδικά.

Πέτσας Χανιά
Επίσης ο Αν.Υπουργος με τον Περιφερειάρχη στην λήξη των εκδηλώσεων είχαν διαδοχικές σύντομες συζητήσεις  και με άλλους Δημάρχους κκ Μαλανδρακη,Περάκη,Χιωτάκη,Μυλωνάκη,και άλλους τοπικούς εκπροσώπους.
Ο Αν.Υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η πολιτεία προχωρήσει στη χρηματοδότηση για τη μετατροπή της πατρικής οικίας του Μίκη Θεοδωράκη, στον Γαλατά Χανίων, σε Μουσείο, ανέφερε ότι «στην επόμενη συνεδρίαση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” θα είναι μέσα, μετά από θετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης».

Πέτσας Χανιά
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αυτές  τις ημέρες,  θα αναρτηθούν στη «Διαύγεια» οι εντάξεις και άλλων έργων που αφορούν και Δήμους των Χανίων, μετά τη σχετική πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Δείτε επίσης:

Παρουσία Πέτσα το μνημόσυνο στους τάφους των Βενιζέλων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ