Τα εύκολα, τα δύσκολα και ο εισαγγελέας του Οργανωμένου

 Τα εύκολα, τα δύσκολα και ο εισαγγελέας του Οργανωμένου

Το μήνυμα εστάλη σε όσους εξακολουθούν να προκαλούν και να θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων

Το σύστημα Αστυνομίας - Δικαιοσύνης δούλεψε στην τελευταία υπόθεση του Οργανωμένου. Το μήνυμα εστάλη σε όσους επιμένουν να το παίζουν καπετάνιοι των ορέων,  σε όσους εξακολουθούν να προκαλούν και να θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων.

Τρεις προφυλακίσεις κόβουν τον βήχα, κόβουν και τη …μιλιά. Ζητούμενο είναι να ενεργοποιηθούν οι τοπικές κοινωνίες. Αυτές πρωτίστως υποφέρουν από τέτοιες νοσηρές καταστάσεις.

Στελέχη του Οργανωμένου (αλλά και της Ασφάλειας και των Τμημάτων κατά καιρούς) αντιμετωπίζονται σχεδόν εχθρικά ή πέφτουν σε σφραγισμένα στόματα και σε κλειστές πόρτες στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Μας έλεγαν αστυνομικοί ότι μόνο ξύλο δεν έφαγαν. Σιωπούν, όμως σπεύδουν να κατακρίνουν την Αστυνομία ή τη Δικαιοσύνη που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό βλέπετε είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να μιλήσουν όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Θεσμικά και αρμοδίως και όχι καφενειακά.

Στα δύσκολα πάντως είναι σίγουρα μαθημένος ο εισαγγελέας του Οργανωμένου κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης, ο οποίος είχε και την εποπτεία της δικογραφίας. Από το 2014,  οπότε και του ανατέθηκε η εποπτεία του Οργανωμένου,  έχει χειριστεί τρανταχτές υποθέσεις σε επίπεδο Κρήτης, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας. Και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ