Στις καταθέσεις σιωπή και στα τηλέφωνα... μπίρι-μπίρι 

Στις καταθέσεις σιωπή και στα τηλέφωνα... μπίρι-μπίρι 

Οι συνομιλίες των εμπλεκόμενων στα ένοπλα περιστατικά στο Ασήμι συνιστούν...ομολογία!

 

Μπορεί στις καταθέσεις να κυριαρχεί το «δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα», στα τηλέφωνα επιδίδονταν  στο μπίρι-μπίρι, ακόμα και για υποθέσεις που έκαναν «τζιζ». Βασικοί κατηγορούμενοι και πρόσωπα του περιβάλλοντος τους σε συνομιλίες μεταξύ τους συνθέτουν το παζλ των δύο ένοπλων επεισοδίων στο Ασήμι, στις 8 και 10 Φεβρουαρίου, στα οποία από τύχη δεν υπήρξαν θύματα. Κάποιες μάλιστα συνομιλίες είναι σκέτη …ομολογία.

«Να γατέχεις ότι το Ν… τονέ μπαλώταρα εγώ, να το ξέρεις αυτό, δεν ξέρω ήντα γροικάτε, στην αριστερή χέρα έχει φάει μπαλωθιά από το μπιστόλι, από τη βραδιά αυτή, στη πρώτη συμπλοκή» λέει στο τηλέφωνο ένας εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Σε άλλη συνομιλία συγγενικό πρόσωπο βασικού κατηγορούμενου ακούγεται να λέει: «18 τσι παίξανε πάνω στο αμάξι». Από τις επισυνδέσεις καταγράφεται και η αγωνία βασικού εμπλεκόμενου να μην συλληφθεί. Τον καλεί επίμονα κάποιος, ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει ώστε να τον φυγαδεύσει σε χωριό του Μονοφατσίου. Όμως εκείνος αρνείται καθώς δεν το θεωρεί ασφαλές. Άλλωστε όσο συνομιλούν, κατέβαινε από τα Ζωνιανά να τον παραλάβει φίλος του για να τον φυγαδεύσει. «Εγώ δεν είμαι σαν τσι άλλους, εγώ έχω πρόβλημα μου λένε αν τύχει και πιαστώ, γ… θα είναι η δουλειά».

Να σημειωθεί ότι σήμερα, Τετάρτη,  αναμένεται  να  απολογηθούν οι άλλοι πέντε συλληφθέντες στο πλαίσιο της δικογραφίας του Οργανωμένου. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στα ένοπλα περιστατικά του Ασημίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ