Το ταξίδι ήταν "αστραπή", ο κύκλος μεγάλος και ο χαιρετισμός χωρίς...μάσκα!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήρθε, είδε κι έφυγε, ωστόσο η επίσκεψή του προκάλεσε αίσθηση

Ταξίδι – αστραπή ήταν το σημερινό στο Ηράκλειο για τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

“Σφαίρα” (και νωρίτερα από το αναμενόμενο) κατέφθασε στις εγκαταστάσεις του ΣΥΦΑΚ. Και αφού είδε τους εσωτερικούς χώρους, βγήκε για την επιθεώρηση και των εξωτερικών (χώρων).
Ένα κύκλο έκανε, μα τι κύκλο! Οι κάμερες και τα βλέμματα περαστικών και οδηγών είχαν στραφεί επάνω του.

Βγαίνοντας για την εξωτερική επιθεώρηση, ο κ. Χαρδαλιάς θέλησε να... κόψει τη φόρα στα ΜΜΕ, που τον είχαν πάρει στο κατόπι: “Σας παρακαλώ, αφήστε μας χώρο! Θέλουμε να συζητήσουμε επιχειρησιακά θέματα”.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας συνέχιζαν να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και όποιος περνούσε απ’ τα γύρω στενά, παραξενευόταν απ΄ την κίνηση. Μέχρι που έβλεπε τον αεικίνητο Υφυπουργό και του λυνόταν η απορία.

Ο κ. Χαρδαλιάς χαιρέτισε (εξ αποστάσεως) τους εργαζόμενους σε παρακείμενο βενζινάδικο, σηκώνοντας το αριστερό του χέρι (η σκηνή θύμισε τους διάσημους προπονητές που χαιρετούν την κερκίδα) κι ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές.

Χαρά στο κουράγιο πάντως μιας γυναίκας που τόλμησε να τον χαιρετήσει, από μακριά, χωρίς μάσκα! Έτσι όπως είναι αυστηρά (για το καλό της υγείας μας) τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι σαν να πηγαίνει να χαιρετάει ασκεπής στρατιώτης κάποιον υψηλόβαθμο αξιωματικό!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν πολυέδωσε εκείνη τη στιγμή σημασία, διότι είχε άλλα πολλά να τον απασχολούν!

Χαρδαλιάς Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ