Τελικά παραιτήθηκε ο Μπαριτάκης

Παραιτήθηκε στον Περιφερειάρχη ο Προέδρος του Π.Σ Κρήτης προκειμένου να πολιτευθεί στις Εθνικές εκλογές

Το είχε προαναγγείλει το Cretalive, ήρθε η στιγμή που το έκανε κιόλας ο Παύλος Μπαριτάκης - να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, αφού το όνομά του ανακοινώθηκε μεταξύ των υποψηφίων στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Ο κ.Μπαριτάκης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εγγράφως σε προσωπική  συνάντηση και τον ευχαρίστησε για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον κ. Μπαριτάκη για την καλή συνεργασία και την επιτυχή λειτουργία του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης σε πνεύμα ενότητας, συγκρητισμού με στόχο την εκπλήρωση του κοινού στόχου που είναι η αναπτυξιακή πορεία και προοπτική του τόπου μας προς όφελος των κατοίκων της.

Επίσης στην επιστολή παραίτησης του ο Παύλος Μπαριτάκης ευχαριστεί θερμά παράλληλα με τον Περιφερειάρχη και τα μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου επισημαίνοντας στην έγγραφη επιστολή του, πως: «ούτε το Σύνταγμα ούτε η νομοθεσία θέτει ασυμβίβαστο ως προς την υποψηφιότητά μου και η παραίτηση μου αποτελεί προσωπική απόφαση ηθικής τάξης και αρχών που διέπουν τον χαρακτήρα μου».

Μπαριτάκης Παραίτηση Περιφερειακό συμβούλιο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηράκλειο

Δείτε επίσης:

Δεν παραιτείται ακόμη ο Μπαριτάκης

Ο Παύλος φεύγει, ο Ευάγγελος έρχεται ...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ