Θα επανέλθουν τα sms;

Θα επανέλθουν τα sms;

Τί είπαν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς όταν ρωτήθηκαν σχετικά

Δεν υπάρχει ζήτημα ούτε να για lockdown, ούτε για την επιστροφή των sms για τις μετακινήσεις των πολιτών δήλωσαν τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και Σωτήρης Τσιόδρας στην έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως δεν υπάρχει ζήτημα να επιστρέψουν τα sms αυτή την ώρα, καθώς η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Πρόσθεσε πως μόνο εάν υπάρξει κάποιο ζήτημα, τότε μία τέτοια απόφαση θα ληφθεί για τις ομάδες ανθρώπων που θα πρέπει να προστατευθούν, ωστόσο τόνισε με κάθε τρόπο πως ένα τέτοιο μέτρο δεν εξετάζεται τώρα.

Παράλληλα πρόσθεσε αναφερόμενος σε πιθανότητα lockdown ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση, όπως είπε και ο πρωθυπουργός η χώρα να μπει σε γενικό lockdown. Ωστόσο αν αυτό κριθεί αναγκαίο σε τοπικό επίπεδο για να προστατευθούν πολίτες, τότε θα κριθεί σε συνεννόηση πάντα με τους ειδικούς.

Στη συνέχει το λόγο πήρε ο Σωτήρης Τσιόδρας και ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι η κατάσταση στη χώρα δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να συζητείται περιορισμός στις μετακινήσεις και η επαναφορά των sms. Επιπλέον τόνισε και αυτός από την πλευρά του πως δεν τίθεται κανένα θέμα για lockdown.
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ