Τί άλλαξε στην πρόσοψη της Τοπικής Οργάνωσης του Μασταμπά;

Τί άλλαξε στην πρόσοψη της Τοπικής Οργάνωσης του Μασταμπά;

Στο κτίριο του πάλαι ποτέ πανίσχυρου στρατηγείου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Δεν ξέρω πόσοι πέρασαν πρόσφατα από τον Μασταμπά και πρόσεξαν μία (ιστορική, ομολογουμένως!) αλλαγή στην πρόσοψη του (κάποτε) πανίσχυρου στρατηγείου του ΠΑΣΟΚ: Στην ταμπέλα που βρίσκεται έξω από την ιστορική οργάνωση, τοποθετήθηκε και το όνομα του Κινήματος Αλλαγής, που υποτίθεται είναι ο κεντρικός φορέας στην καρδιά του οποίου υπάρχει ως κεντρική πολιτική αρτηρία το ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφόροι του (όσοι παρέμειναν τουλάχιστον, και δεν μετακόμισαν προς Κουμουνδούρου μεριά).

Καιρό τώρα το ΚΙΝ.ΑΛ. (Κίνημα Αλλαγής) έχει καλύψει (ονοματολογικά) το “ΠΑΣΟΚ” στα επίσημα πολιτικά πράγματα, αν και στις καρδιές των σκληροπυρηνικών πράσινων ψηφοφόρων εξακολουθεί κι ανατέλλει (24 ώρες το 24ωρο) ο “πράσινος ήλιος”!

Όπως κι αν ονομαστεί το κόμμα που (θεωρητικά) αποτελεί επίσημη, φυσική (έστω και συρρικνωμένη) ιστορική συνέχεια της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το “ΠΑΣΟΚ” δεν φεύγει από τις συνειδήσεις των πιο παραδοσιακών και ρομαντικών.

Το Κίνημα Αλλαγής – όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ (που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν για να λέμε την αλήθεια) – βρίσκονται σε φάση περισυλλογής και διεύρυνσης. Και σε τοπικό επίπεδο, αυτό ξεκινά και από την... ταμπέλα! Έτσι λοιπόν, στην (κάποτε) πανίσχυρη Οργάνωση του Μασταμπά, άνοιξε (ονοματολογικός) χώρος στην πρόσοψη των γραφείων.

Διότι, αγαπητοί αναγνώστες, έχει μεγάλη σημασία η τοποθέτηση της φίρμας ... στην μαρκίζα! Εδώ καλλιτεχνικά σχήματα διαλύονται, στο άψε σβήσε!

Θα μου πείτε, στο ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται η φίρμα για να κινδυνεύσουν να τιναχθούν όλα στον αέρα. Ένα νομοσχέδιο να κατεβάζει η γαλάζια κυβέρνηση και γίνονται “μαλλιά κουβάρια”...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ