Το...πήδημ@ της μεσαίας τάξης και το δίκιο του Πολάκη

Το...πήδημ@ της μεσαίας τάξης και το δίκιο του Πολάκη

Το ξέσπασμα του πρώην υπουργού

Χαμός γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με το νέο επεισόδιο του Παύλου Πολάκη που δημοσιοποίησε, όπως έγραψε το cretalive, η «ομάδα αλήθειας» που πρόσκειται στη ΝΔ.. Σε βίντεο που αναρτήθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ -προφανώς σε παλιότερη «τηλεδιάσκεψη» με στελέχη και φίλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλύει τα αίτια της εκλογικής ήττας της 7ης Ιούλίου και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «γ@@@@@ τη μεσαία τάξη». Κι ένα δίκιο το έχει! Διότι από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε την "μεσαία τάξη" σχεδόν...εκδικητικά, λες κι εκείνη έφταιγε για το χάλι της χώρας.

Στο διαδικτυακό αυτό ξέσπασμα ο Παύλος Πολάκης αναλύει με τον δικό τους τρόπο  τα αίτια της εκλογικής ήττας λέγοντας ότι τις εκλογές τις χάσαμε, γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος για να βγούμε» και συμπλήρωσε:

«Εμείς π@@@@@@@@ στη φορολογία και στο ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα. Από εκεί χάσαμε. Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32. Επειδή γ@μ@σ@μ@ τους μεσαίους, πήραν οι άλλοι 40».

 

Έχουν πει τόσα ψέματα που όταν τους ξεφεύγει και καμία αλήθεια αξίζουν να γίνονται βίντεο.

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γαμ*** τη μεσαία τάξη pic.twitter.com/oOpbRcMfz1

— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) January 12, 2021

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ