Τρέχουν στη ΝΟΔΕ, για την κάθοδο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο!

Σε προσυνεδριακή (και προεκλογική; ) τροχιά το κυβερνών κόμμα - Το κομματικό κλιμάκιο και οι Υπουργοί που θα βρεθούν στο πλάι του Πρωθυπουργού

Τρέχει και δεν φτάνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, για την προσυνεδριακή ημερίδα, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που - όπως έγραψε από νωρίς το Cretalive, θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο το ερχόμενο Σάββατο, 16 Απριλίου. Από τη στιγμή που επελέγη ο συγκεκριμένος χώρος, η εκδήλωση καθίσταται μαζική και βέβαια - κακά τα ψέματα - και με προεκλογική χροιά!

Πως γεμίζει λοιπόν ο χώρος Σάββατο πρωί, εργάσιμη μέρα, με τους επαγγελματίες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες του τουρισμού και ξενοδοχοϋπάλληλους σε θέση μάχης, και την αγορά, ανήμερα του Λαζάρου να δίνει τη μάχη της… λαμπάδας;
Κάτι σαν τετραγωνισμός του κύκλου, καθώς θα στρωθούν μεν 250 καρέκλες εντός του γυμναστηρίου, αλλά υπάρχει και η κερκίδα που θέλει περίπου 1000 άτομα για να γεμίσει!
Ο Καρκανάκης κινητοποιεί τους πάντες, ξέρει βέβαια πως από την υπόλοιπη Κρήτη δεν θά 'ναι εύκολο να έλθουν μαζικά λόγω του πολύ πρωινού της ώρας κι έτσι το βάρος πέφτει στις τοπικές οργανώσεις,  στα κινητά των μελών που έλαβαν ήδη sms και στους βουλευτές και πολιτευτές που κινητοποιούνται και αυτοί!

Προσυνέδριο ΝΔ Ηράκλειο

Πάντως από την Παρασκευή η ΝΔ θα βρίσκεται στο κλίμα της προσυνεδριακής ημερίδας καθώς θα βρίσκεται στο Ηράκλειο κομματικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη που μαζί με αλλά στελέχη θα πάνε στο ΠΑΓΝΗ, θα δουν Περιφερειάρχη Κρήτης και δήμαρχο Ηρακλείου, θα δώσουν το παρών σε εκδήλωση της Ηλιαχτίδας και σε συνάντηση τουριστικών παραγόντων στη Χερσόνησο.
Μάλιστα για την καλύτερη διοργάνωση του προσυνεδρίου θα γίνει διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ την Παρασκευή το απόγευμα ώστε να βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα. 

Το δε Σάββατο η προσέλευση έχει προγραμματιστεί στις 9.30 το πρωί και η ομιλία Μητσοτάκη μια ώρα αργότερα. Το παρών θα δώσουν και υπουργοί που τα χαρτοφυλάκια τους εμπίπτουν στη θεματική, δηλαδή Πλακιωτάκης, Γεωργαντάς και Ζαχαράκη ενώ άγνωστο είναι, προς ώρας εάν (και εφόσον είναι καθαρός από τον covid)  θα βρεθεί στην Κρήτη και ο υπουργός τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
Μάλιστα ο Γεωργαντάς θα βρεθεί εκ νέου και την Παρασκευή στην Κρήτη, προκειμένου να πάει ως το Λασίθι που δεν μπόρεσε να επισκεφτεί στη χθεσινή του κάθοδο.

Όλα αυτά εμένα πάντως μου θυμίζουν εκλογές, χωρίς επίσημη προεκλογική περίοδο, άρα ψάχνετε σιγά σιγά - όπως λέγαμε παλιά - τα εκλογικά σας βιβλιάρια κι ας έχουν καταργηθεί πια!


 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ