Το τροχαίο στον ΒΟΑΚ για τον δημοσιογράφο και ο προβληματισμός

Το τροχαίο στον ΒΟΑΚ για τον δημοσιογράφο και ο προβληματισμός

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, είχε ο Παντελής Γιαΐτσης

Δύσκολες ώρες στον ΒΟΑΚ έζησε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χανιώτης δημοσιογράφος Παντελής Γιαΐτσης ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με την οικογένειά του. Το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο φόβος και αγωνία και φυσικά υλικές ζημιές στο ΙΧ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Παντελής Γιαΐτσης με άρθρό του στo parakritika.gr τη στιγμή που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ στις πρώτες στροφές προς το Ρέθυμνο, μετά την μεγάλη ευθεία της Επισκοπής και ενώ είχε αρχίσει να ψιχαλίζει, βρέθηκε μια πέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τρυπήσουν τα λάστιχα και να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το όχημα σύρθηκε με κλήση στο πρανές για περίπου 50 μέτρα, πριν ο δημοσιογράφος κατορθώσει να το ακινητοποιήσει.

Με αφορμή το τροχαίο αυτό ο Παντελής Γιαΐτσης διατυπώνει τους προβληματισμούς του για τον ΒΟΑΚ, καθώς σε διάφορα σημεία του έχουν σημειωθεί τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα.

Όπως επισημαίνει όλοι οι τοπικοί φορείς μαζί με την πολιτεία οφείλουν άμεσα να προχωρήσουν τα έργα για τον ΒΟΑΚ ώστε να περιοριστούν οι απώλειες στην άσφαλτο, ενώ σημειώνει ότι η ασφάλεια όλων μας προέχει έναντι των διαμαρτυριών για τα διόδια ή για τους συνεχείς ελέγχους της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ