Το Twitter ασχολείται με τον Τραμπ: Φορούσε ή όχι το παντελόνι του ανάποδα;

Το Twitter ασχολείται με τον Τραμπ: Φορούσε ή όχι το παντελόνι του ανάποδα;

Το hashtag #Trumppants έγινε viral, όπως άλλωστε ήταν και το αναμενόμενο

Με τον Ντόναλντ Τραμπ και τις ενδυματολογικές επιλογές του ασχολείται το Twitter. Όλα ξεκίνησαν λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Βόρεια Καρολίνα. Καθώς ο φακός τον κατέγραφε να αποχωρεί από το βήμα, κάποιοι άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter ότι φορούσε το παντελόνι του ... ανάποδα, αφού στα στιγμιότυπα οθόνης που κατέκλυσαν την πλατφόρμα δεν διακρίνονται ραφές και φερμουάρ! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε το hashtag #Trumppants το οποίο έγινε viral.

Αμέσως μετά, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο διχάστηκε, αφού υπήρξαν και κάποιοι που ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στην εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ. Με το θέμα ασχολήθηκαν και τα διεθνή ΜΜΕ διατυπώνοντας τον ισχυρισμό ότι η λήψη και το πλάνο ήταν αυτά που ευθύνονταν για τη λανθασμένη εντύπωση.

class="video-wrap" data-aspectratio="0.7054" style="box-sizing: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 16px; font-weight: 400; vertical-align: baseline; background: 0px 0px; color: rgb(78, 78, 78); font-family: Roboto; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">

Δείτε κάποια από τα tweets:

Τραμπ παντελόνι

Τραμπ παντελόνι

Τραμπ παντελόνι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ