ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Τζάκρη για Κατσέλη: Μεγάλο λάθος ότι ξεπλένει μια τόσο ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά

«Εμείς δεν θα προτείνουμε δικό μας πρόσωπο, θα τοποθετηθούμε όταν τοποθετηθεί ο κ. Μητσοτάκης», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη για το πώς θα κινηθεί το Κίνημα Δημοκρατίας στο ζήτημα του προέδρου της Δημοκρατίας

Τζάκρη για Κατσέλη: Μεγάλο λάθος ότι ξεπλένει μια τόσο ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά

«Σέβομαι την Λούκα Κατσέλη όμως εγώ στη θέση της θα αποποιούμουν την τιμή αυτή», τόνισε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, στα Παραπολιτικά 90,1 αναφερόμενη στην αποδοχή εκ μέρους τής της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Όπως είπε η κ Τζάκρη, «ήταν μεγάλο λάθος της ότι ξεπλένει μια τόσο πρόσφατη και τόσο ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά», εννοώντας τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε, δε, ότι το Κίνημα Δημοκρατίας δεν θα προτείνει πρόσωπο για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, σημειώνοντας ότι στην «επερχόμενη συνταγματική αναθεώρηση θα προτείνουμε την εξαετή θητεία άπαξ».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση