Αυτά είναι τα τρία πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Δεν θα θέλατε να βρεθείτε απέναντί τους.

Είναι σίγουρο πως στην καθημερινότητά σας έχετε συναντήσει συχνά ανταγωνιστικούς ανθρώπους και ίσως είστε και εσείς ένας από αυτούς. Η ανταγωνιστικότητα είναι μια χρήσιμη ικανότητα, η οποία βρίσκεται στη φύση του ανθρώπου και εφ’ όσον δεν ξεπερνά τα όρια, μπορεί να φανεί μέχρι και χρήσιμη. Υπάρχουν, λοιπόν, οι άνθρωποι που συναγωνίζονται και ανταγωνίζονται σε φυσιολογικά πλαίσια και υπάρχουν και εκείνοι που ο ανταγωνισμός κυλά στο αίμα τους και θα κάνουν τα πάντα για πετύχουν τον στόχο τους και να κατέχουν πάντα την πρώτη θέση. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός 

Όσοι ανήκετε σε αυτό το ζώδιο δεν ξαφνιάζεστε με την παρουσία σας στη λίστα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η μόνη θέση που σας ανήκει είναι στην κορυφή και θα προσπαθήσετε πολύ για να την κατακτήσετε. Με κυβερνήτη σας τον Άρη, το πάθος, ο ανταγωνισμός, η ετοιμότητα, αλλά και η επιθετικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Είστε πάντα έτοιμοι για δράση, ενώ ανταγωνίζεστε τους άλλους ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο βραβείο ή έπαθλο.

Λέων 

Οι Λέοντες προσεγγίζουν κάθε εμπόδιο με μεγάλη πίστη και θέληση για σκληρή δουλειά. Αν θέσουν στόχο για κάτι δεν θα τα παρατήσουν μέχρι να τα καταφέρουν. Βαθιά ανταγωνιστικοί και υπερόπτες πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι όλων, τα παρατούν πολύ δύσκολα, ενώ κάνουν τα πάντα για να έχουν – πέρα από την νίκη – και την προσοχή όλων. Δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα και δεν θα διστάσουν να πατήσουν επί πτωμάτων για να κατακτήσουν την κορυφή.

Αιγόκερως

Η ανταγωνιστικότητα πάει σε άλλο επίπεδο με τους Αιγόκερους, αφού πέρα από τους άλλους βρίσκονται σε διαρκή κόντρα και με τον εαυτό τους. Θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν και γίνοται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, χωρίς να βαρυγκομούν ή να παραπονιούνται. Εργάζονται πολύ σκληρά και μένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους μέχρι να τον κατακτήσουν. Δεν θα κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις, δεν θα επιδείξουν τη δύναμη τους, θα δουλέψουν μεθοδικά και θα κερδίσουν, χωρίς κανείς να τους καταλάβει.

Πηγή: Marie Claire

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ