Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα παιδικά σας τραύματα; – Η νέα μόδα του TikTok που διχάζει

Newsroom
Newsroom

Το απόλυτο trend των τελευταίων μηνών έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες

Tις πιο σκοτεινές στιγμές της παιδικής σου ηλικίας έχει σκοπό να ανακαλύψει η νέα τάση του TikTok.

Το απόλυτο trend των τελευταίων μηνών έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες και, όπως είναι αναμενόμενο, ποικίλες αντιδράσεις.

Το Childhood Trauma Test χρειάζεται μόνο ένα λεπτό από τον χρόνο σου για να θυμίσει ό,τι πιθανώς ήθελες να ξεχάσεις.

Το τεστ σε φέρνει απέναντι με όλα τα αρνητικά συναισθήματα που βίωσες στην παιδική σου ηλικία και σε ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα.

Με ερωτήσεις που πολλές φορές ξαφνιάζουν, όπως: «Τι παιδικές αναμνήσεις έχεις;», «Σε τιμωρούσαν συχνά όταν ήσουν παιδί;» οι δημιουργοί του τεστ επιδιώκουν να εισχωρήσουν βαθιά στην ψυχή σου.

Tο σύνολο των ερωτήσεων ανέρχεται στις 18 και για να λάβεις την απάντηση, πρέπει να καταχωρήσεις το mail σου. Ανάλογα με τις απαντήσεις σου, το τεστ καθορίζει τους παράγοντες που επηρεάζουν μέχρι σήμερα, αρνητικά την ψυχική σου υγεία. Οι κατηγορίες συμπεριλαμβάνουν τα τραύματα που προκύπτουν από την απόρριψη, την εγκατάλειψη, την προδοσία και την αδικία.

Επειδή όμως το τεστ δεν έχει επιστημονική βάση, και είναι γνωστό ότι τέτοια τραύματα θέλουν πολύ καιρό να βγουν στην επιφάνεια, και ακόμα περισσότερο να λυθούν, καλό θα είναι να μην το πάρετε και πολύ στα σοβαρά.

Πηγή: In.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ