Enchiladas με κοτόπουλο και καλαμπόκι

Δείτε τη συνταγή!

Η Κατερίνα Λένη μάς δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα enchiladas με κοτόπουλο και καλαμπόκι!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 6 - 8 τορτίγιες καλαμποκιού 400 gr. τριμμένα κίτρινα τυριά Κόλιανδρος φρέσκος ή μαϊντανός Για τη γέμιση: 700 gr. κοτόπουλο φιλέτο, ξεψαχνισμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για σοτάρισμα 1 κουτί καλαμπόκι, βρασμένο 1 κουτί φασόλια κόκκινα, βρασμένα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 ml ελαιόλαδο 60 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. γεμάτη ντοματοπελτέ 1.000 ml ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου 1 πρέζα κύμινο 1 πρέζα ρίγανη, αποξηραμένη 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη Ταμπάσκο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ