Έτσι θα ξεφορτωθείτε τη μυρωδιά του ψαριού από το σπίτι

Τα κόλπα για να πείτε αντίο στην «ψαρίλα»

Υγιεινό, νόστιμο και εύκολο στο μαγείρεμα το ψάρι. Αλλά, αν έλειπε η «ψαρίλα» που μυρίζει όλη η κουζίνα μετά, θα ήταν καλύτερα.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος και μάλιστα δύο έξυπνα για να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από το ψάρι.

Δείτε παρακάτω:

Ξίδι το θαυματουργό

Σε ένα μπολ βάζετε λίγο ξίδι και το αφήνετε δίπλα στον φούρνο ή στα μάτια της κουζίνας την ώρα που μαγειρεύετε. Το ξίδι, όπως αναφέρει το baby.gr, θα απορροφήσει πολλή από τη μυρωδιά και κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αλλά και μετά.

Λεμόνι το αποτελεσματικό

Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ή αμέσως μετά το τέλος αυτού, κόψτε ένα λεμόνι στη μέση, βάλτε το σε νερό και βράστε το για ένα τέταρτο. Η μυρωδιά του λεμονιού εξουδετερώνει αυτή της ψαρίλας αποτελεσματικά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ