Γιορτινή σαλάτα ζυμαρικών με τόνο

Μια γιορτινή σαλάτα που συνδυάζει αρμονικά τα λαχανικά, το τυρί, τον τόνο και τα ζυμαρικά σε ένα γευστικό αλλά και πολύχρωμο αποτέλεσμα, διά χειρός του chef Νίκου Αργυρόπουλου.

Υλικά
500γρ ζυμαρικά
5 φέτες τυρί gouda (κομμένες σε κυβάκια)
5 φέτες ζαμπόν (κομμένες σε κυβάκια)
3 φύλλα μαρούλι (ψιλοκομμένο)
1 κονσέρβα τόνο
200γρ καλαμπόκι
200γρ μαγιονέζα
1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε κυβάκια)
Αλάτι και Πιπέρι

Διαδικασία
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας (βίδες) όσο λέει η συσκευασία τους και τα κρυώνουμε με άφθονο κρύο νερό. Αφού βάλουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα μπωλ προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα υλικά μας.
Ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε την μαγιονέζα. Ανακατεύουμε επίσης καλά και βάζουμε ελάχιστο πιπέρι
Έτοιμη σε ελάχιστα λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: olivemagazine.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ