Η Εύα Παρακεντάκη μας γλυκαίνει με μαγική καριόκα ταψιού!

Δείτε τη συνταγή για το γλύκισμα

Μία εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο γλύκισμα, καριόκα ταψιού, παρουσίασε η Εύα Παρακεντάκη. Τα υλικά που χρειαστείτε είναι:

400γρ. καρύδια χοντροκομμένα, 150γρ. βούτυρο, 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.), 5 κουταλιές της σούπας κακάο, 4 βανίλιες, 3 πακέτα πτι-μπερ, 3 σφηνάκια κονιάκ.

Όσο για την εκτέλεση, δεν θα σας δυσκολέψει. Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ