Η Νεκταρία Κοκκινάκη φτιάχνει κοτόπιτα χωρίς φύλλο

Newsroom
Newsroom

Δείτε υλικά και εκτέλεση της συνταγής

Υλικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
200 γρ. γιαούρτι
80 ml ελαιόλαδο
100 γρ. καλαμπόκι
1 πιπεριά κόκκινη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαιντανό

Για το ψήσιμο
40 ml ελαιόλαδο
50 γρ. mix τυριών




 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ