Η συνήθεια στο πρωινό που θα σας αλλάξει τη ζωή

Η συνήθεια στο πρωινό που θα σας αλλάξει τη ζωή

Θα σας βοήθησει να χάσετε κιλά και να γεμίσετε ενέργεια

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν αρκετοί είναι να παραλείπουν το πρωινό για να μειώσουν τις ημερήσιες θερμίδες τους, και να χάσουν κιλά ή να διατηρήσουν τα κιλά τους.

Όμως η τροφοδότηση με ενέργεια του οργανισμού μας μετά από 8 ώρες ύπνου είναι απαραίτητη και έχει πολλαπλά ωφέλη για την υγεία μας.

Μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι αν προσθέσουμε πρωτείνη στο πρωινό μας θα καταφέρουμε να μειώσουμε τις θερμίδες που λαμβάνουμε μέσα στην υπόλοιπη ημέρα και να διατηρήσουμε το σύνολο των θερμίδων σε ένα επίπεδο που θα μας βοήθησει να χάσουμε κιλά και να χτίσουμε κορμί.

Τα ωφέλη από τις πρωτείνες στο πρώτο μας γεύμα είναι πολλά, δείτε παρακάτω μερικά από αυτά:

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό

Η κατανάλωση ενός χορταστικού πρωινού βοηθάει τον οργανισμό μας να καίει θερμίδες μέσα στην ημέρα. Ειδικά η πρωτείνη στο πρωινό μεγιστοποιελι τις καύσεις του οργανισμού σας, ενισχύοντας τη μυϊκή σας μάζα.

Κρατάει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερά μέσα στην ημέρα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις δίαιτες με λίγες θερμίδες είναι ότι πέφτει το επίπεδο του σακχάρου μας και για αυτό έχουμε την έντομη επιθυμία για κάτι γλυκό η κάποιο σνάκ. Η πρωτείνη παρατηρήθηκε ότι διατηρεί το επίπεδο του σακχάρου μας σταθερό για περισσότερο από 8 ώρες.

Μειώνει το αίσθημα της πείνας

Πόσες φορές φάγμα κάτι γλυκό για πρωινό όπως κρουασάν ή κέικ ή μπισκότα και μετά από λίγο πεινούσατε; Αν προσθέσουμε πρωτείνη στο πρώτο μας γεύμα το αίσθημα του κορεσμού στον οργανισμό μας μένει για αρκετές ώρες και έτσι αποφεύγουμε πρόσθετες θερμίδες από διάφορα σνακ.

Πως θα προσθέσετε πρωτείνη στο πρωινό σας

Οι τροφές που θα εμπλουτίσουν το πρωινό σας με πρωτείνη είναι οι εξής:

Γιαούρτι

Κεφίρ

Ξηροί καρποί

Βρώμη

Αυγά

Μανιτάρια

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ