Ιταλική μακαρονάδα με μοτσαρέλα και λιαστές ντομάτες

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή!

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστή ιταλική μακαρονάδα με μοτσαρέλα και λιαστές ντομάτες.

Για την κόκκινη πέστο θα χρειαστούμε: 2 βαζάκια λιαστές ντομάτες σε λάδι 200 gr κουκουνάρι (καβουρδισμένο) Το λάδι από το βάζο με τις λιαστές ντομάτες Ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. μεγάλη πελτέ ντομάτας 1 πρέζα μπούκοβο 4 -5 κ.σ. κρέμα από βαλσάμικο ξύδι 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 150 - 180 gr παρμεζάνα τριμμένη (σε σκόνη)

Για τη σύνθεση: 2 πακέτα ζυμαρικά φαρφάλες ή πλεξούδες 500 gr ντοματίνια 2 συσκευασίες μικρές μοτσαρέλα Βασιλικός, θυμάρι (φρέσκα) 200 - 250 gr παρμεζάνα κομμένη σε φλοίδες Λίγο ελαιόλαδο 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι κα φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ