Κέικ γιαουρτιού με ελαιόλαδο και μανταρίνι Χίου

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Τα ποιοτικότερα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ της χώρας μας είναι τοποθετημένα στον πάγκο της κουζίνας της "ΠΟΠ Μαγειρικής" και περιμένουν να μεταμορφωθούν από τον εξαιρετικό σεφ Ανδρέα Λαγό. "Βοηθοί" του στο σημερινό επεισόδιο, με τα μανίκια σηκωμένα και έτοιμες να μαγειρέψουν, είναι η Σάντυ Χατζηιωάννου, η ταλαντούχα και πολυαγαπημένη ηθοποιός και η Ελένη Σία, marketing manager της Citrus, που θα μας μιλήσει για το μανταρίνι Χίου. 

Το μενού περιλαμβάνει: Μακαρόνια της Σμίλας με λάχανο και μανιτάρια, πατατόπιτα με αβγά στο τηγάνι και σφέλα και τέλος, κέικ γιαουρτιού με ελαιόλαδο και μανταρίνι Χίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ