Κέικ με λεμόνια Πελοποννήσου και παπαρουνόσπορο

Newsroom
Newsroom

Δείτε υλικά και εκτέλεση της συνταγής

Υλικά

Για το κέικ

3 μικρά λεμόνια Πελοποννήσου
250 γρ βούτυρο λιωμένο
300 γρ ζάχαρη λαχνη
5 αβγά
300 ml γάλα
150 γρ αμύγδαλο
300 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 και 1/2 μπέικιν πάουντερ
1 κγ βανίλια υγρή
1/4 κγ αλάτι
3 κσ παπαρουνόσπορος

Για το γλάσσο

150 γρ ζάχαρη άχνη
-2 κσ. χυμό από λεμόνια Πελοποννήσου


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ