Κρεμμυδοντολμάδες με κρέμα λεμονιού

Από τον Λάμπρο Βακιάρο

Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής.

Υλικά για τη γέμιση: 12-15 μεσαία κόκκινα κρεμμύδια, 1 φλ. ελαιόλαδο, 1 μεσαίο κρεμμύδι ξερό, 10-12 φρέσκα κρεμμύδια, 1 συσκευασία ρύζι Καρολίνα ή γλασέ, 2 φλ. νερό, 1 κ.γ. αλάτι, 1 μεσαίο ματσάκι μάραθο ή άνηθο, 15 μεγάλα φύλλα δυόσμου. Υλικά για την κρέμα λεμονιού: 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 4 κ.σ. αλεύρι, 1 φλ. ζωμό από την κατσαρόλα, 1 φλ. γάλα, χυμό από 1 λεμόνι, αλάτι-πιπέρι, 3-4 κ.σ. μάραθο ή άνηθο.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ