Μάθε ποια είναι τα trends στα φρύδια για το 2021

Μάθε ποια είναι τα trends στα φρύδια για το 2021

Σου δίνουμε έμπνευση για να κάνεις την αλλαγή που σου ταιριάζει

Τα φρύδια δίνουν στυλ στο καθημερινό μας make up και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του. Τα τελευταία χρόνια έχουν απασχολήσει πολύ ακόμα και όσες τα άφηναν φυσικά. Ποια είναι, όμως τα trends του 2021 για τα φρύδια που θα σου δώσουν έμπνευση;

Μετά από τα 90’s με τα λεπτά φρύδια, για πολλά χρόνια, η Cara Delevigne με τα πολύ έντονα και παχιά, ήταν το απόλυτο πρότυπο. Σήμερα, οι επιλογές είναι πολλές και ο σχηματισμός τους, γίνεται ανάλογα με το style, την προτίμηση και το πρόσωπο. 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να δεις τα trends του 2021 και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

FLUFFY

Τα πολύ fluffy, γεμάτα και έντονα φρύδια έχουν κυριεύσει τις πασαρέλες εδώ και καιρό και τα βλέπουμε σε πολλές celebrities. Έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες και απ’ότι φαίνεται θα τα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμη.

GEOLIFT

 

Τα Geolift brows, είναι πρώτα στην προτίμηση πολλών γυναικών σήμερα, από τη Dua Lipa και την Zendaya, μέχρι και τη Lily Collins. Αυτό συμβαίνει, γιατί δείχνουν πολύ fluffy και περιποιημένα. Επιπλέον, επειδή έχουν ανοδική τάση, φαίνεται να “σηκώνουν” και το βλέμμα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ 90’S 

Όπως βλέπουμε και στην Bella Hadid, για κάποιες είναι η απόλυτη επιλογή τα λεπτά, περιποιημένα φρύδια. Ωστόσο, το 2021 δεν είναι τόσο λεπτά όσο τα είχαμε συνηθίσει στα 90’s.

ΦΥΣΙΚΑ

 

Τα φυσικά φρύδια, είναι επίσης, μια τάση που προτιμούν αρκετές, καθώς δεν τους αρέσει να τα πειράζουν και να τα βγάζουν πολύ. Λίγο μολύβι και περιποίηση, αρκούν για ένα natural make up look. Επιπλέον, τα έχουμε δει πολύ στις εβδομάδες μόδας για το Φθινόπωρο του 2021.

OMBRÉ BROWS

 

Ενώ τα Ombré Hair είναι πολύ γνωστά, πλέον, καιρός να γνωρίσουμε και τα Ombré Brows. Η συγκεκριμένη τάση, γίνεται από τους ειδικούς, καθώς είναι ημιμόνιμη βαφή των φρυδιών, όπου σου δίνουν τέλειο σχήμα στα φρύδια και μια “σκίαση” σα να έχεις βάλυ μολύβι (με μια ελαφριά διαβάθμιση στο χρώμα τους).

BROW LAMINATION

 

Η τεχνική Brow Lamination έχει γίνει πολύ δημοφιλής και στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Την βλέπουμε συνεχώς στα social media. Πρόκειται για μια τάση που εφαρμόζεται κυρίως από τους brow experts, καθώς είναι μια διαδικασία που ανυψώνει μία μία τις τρίχες των φρυδιών και στη συνέχεια, καλύπτονται τα κενά με βαφή, ή χένα για τα φρύδια. Η διάρκεια που μπορεί να έχουν τα αποτελέσματα είναι μέχρι και 6 εβδομάδες.

BLEACHED

 

Με Bleached φρύδια εμφανίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες η Katy Perry, αλλά και η Kim Kardashian. Πρόκειται για το άνοιγμα του χρώματος των φρυδιών, αντίστοιχο με το ντεκαπάζ των μαλλιών και απ'ότι φαίνεται έχει ήδη αρχίσει να έχει fans. 

Πηγή: pink.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ