Ντόνατς - Μπριός με σάλτσα ροδάκινου

Από τον Λάμπρο Βακιάρο

Υλικά για τη ζύμη: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 240 γρ. μηλίτη ή χλιαρό νερό, 80 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, 1 μεγάλο αυγό + 1 κρόκο, 3 κ.σ. γάλα, 1/2 κ.γ. αλάτι, 3 + 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100 γρ. βούτυρο λιωμένο, ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Υλικά για τη γέμιση ροδάκινου: 6 μεσαία ροδάκινα, 3 κ.σ. βούτυρο, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, 80 γρ. καστανή ζάχαρη, 2 κ.γ. κανέλα, 3 κ.σ. μηλίτη, 1/2 κ.σ. αλεύρι. Υλικά για την επικάλυψη ζάχαρης-κανέλας: 1 φλ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική, 2 κ.σ. κανέλα.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ