Ο Γιώργος Τσούλης μάς ετοιμάζει λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί

Newsroom
Newsroom

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης»

Λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Υλικά
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
120 ml ξινόγαλο
20 ml ελαιόλαδο
3 γρ. ξηρή μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
1 αυγό medium
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση
8 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
Μουστάρδα, για το άλειμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ